Vejledning til sukkerprint

Billedet udskrives på et tyndt lag icing/sukkermasse. Sukkermassen holdes sammen af ​​et plastikark, som du skal fjerne, før du anvender billedet på din kage. Opbevar dine print i den medfølgende pose, indtil de skal bruges. De skal ikke opbevares på køl! Opbevar printene ved stuetemperatur, væk fra enhver direkte lys. Holdbarhed på sukkerprint er min. 6 mdr.

Du kan bruge sukkerprint på:
Smør creme – Sukkerprint bliver bedst, hvis de placeret på en smørbaseret type icing.
Flødeskum – På grund af det høje vandindhold i flødeskum, bør du placere det spiselige billede så tæt på serverings tid som muligt. Enhver type icing, der har meget højt vandindhold har en tendens til at forårsage udtværing.
Is – Smør overfladen af ​​isen med mælk eller lad isen blødgøres lidt, før du anvender det spiselige billede
Fondant eller marcipan– Brug en pensel med LIDT vand, hvor dit billede skal placeres. Vand uden for billedfeltet vil efterlade mærker på din fondant/marcipan!
Småkager – Der er flere måder at udsmykke småkager. Almindelig icing, royal icing, eller glukosesirup fortyndet med lidt vand vil klæbe billedet til de fleste småkager.
Orio Cookies – Anvend glukose sirup fortyndet med en smule vand til chokolade cookie og placer de spiselige billeder på toppen. Alternativt brug Satin ice Fondant,  udstik med en rund ustikker, som passer til en Orio. Placer minimuffin sukkerprint på fondanten og fondanten på Orioen.
Slikkepinde – smør slikkepinden lidt med glukosesirup fortyndet med lidt vand, læg billedet på overfladen.
Chokolade – Glukosesirup, fortyndet med lidt vand fungerer godt eller opvarme chokolade med en hårtørrer i omkring 20 sekunder. Placer det spiselige billede på toppen.
Farvet glasur– Billeder kan bedst anvendes til lys glasur. Husk, at dit print er lavet af meget tyndt lag glasur, så mørke farver kan ses gennem dit design. I dette tilfælde vil jeg foreslå at du sætter billedet på et tyndt stykke fondant og derefter på kagen.

Hvornår kan jeg lægge printet på?
Hvis du bruger smørcreme, fondant eller marcipan kan billedet placeres i god tid, men ikke mere end 48 timer før arrangementet. Afhængigt af hvor våd din icing/glasur er, vil billedet begynder at falme med for meget fugt. Hvis du er bekymret for at den vil falme, placer billedet på kagen inden for en time før den skal serveres.

Anvendelse:
Lad ikke vand komme i kontakt med det spiselige billede før eller efter at det er lagt på kagen. Sukkerprintet vil smelte og ødelægge billedet. (på nær ved brug af fondant eller marcipan) Dæk ikke kagen til efter at printet er placeret. Start med rene, tørre hænder.
Tag dit billede fra arket ved forsigtigt at placere den på en bordkant eller bordplade med billedet vendt op og rulle bagsidelaget fast over kanten af ​​bordet, for at løsne dit billede.
Læg sukkerprintet på overfladen af ​​din kage ved at tage ved enderne og lægge printet forsigtigt på fra midten og ud til kanterne. Forsigtig udjævn sukkerprintet og sørg for at kanterne er i kontakt med underlaget.
Fremgangsmåden er den samme til kagebanner. Hvis det er nødvendigt, kan du trimme kagen med en skarp saks før eller efter placering af sukkerprintet. Ved anvendelse af det sidste banner stykke, kan du klippe enderne, så de passer.
Det vil tage omkring 20-30 minutter på billedet for at smelte ind i overfladen.
Tilføj dekoration efter eget valg som afslutning.

Problem med at få Sukkerprintet løs af bagsidearket:
Træk printet langs den skarpe kant af en bordplade et par gange. Denne teknik vil hjælpe til at få billedet fra bagsidearket. Hvis dette ikke virker, er luftfugtigheden sikkert for høj. For høj fugtighed kan få sukker ark til at absorbere fugt og holde sig til bagsidearket, hvilket gør dem svære at få løsnet.

PRØV IKKE PÅ AT FÅ DEM AF VED AT HIVE, HVIS DE IKKE LØSNER SELV, FOR SÅ GÅR DE I STYKKER!
Gør følgende:
Læg printet på en bradepande og læg den i en varm tør ovn ved ca 30 C, i ca 8-10 minutter, hvorefter billedet vil kunne fjernes let fra arket. (Denne metode virker bedst) eller
Brug en hårtørrer på forsiden og bagside af arket. Tør det på høje i cirkelbevægelser for cirka 60 sekunder på hver side. Må ikke tørre det på tæt hold. Gentag om nødvendigt indtil arket stivner en smule. Så det vil være let at fjerne bagsidearket. Eller.
Placer sukkerarket i en tør fryser i cirka 30 sekunder. I høj luftfugtighed kan det være nødvendigt at lade den stå i længere tid, 1-1,5 minutter. Printet bør fjernes straks efter at have taget ud af fryseren.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *