Sukkerprint, kager, how to.. og krims krams

Tobleronecreme

Ingredienser

  • 200 g Toblerone (400 g hvis der bruges hvid Toblerone)
  • 0,5 ltr. Piskefløde
  • 2 stk. Husblas

 

Fremgangsmåde

Kom husblas i en skål med kold vand i min. 10 min.

I en gryde varmes fløden op (må IKKE koge). Tobleronen brækkes i mindre stykker og smeltes i den varme fløde. Når chokoladen er smeltet tilsættes husblas

Hæld flødeblandingen i en skål og kom husholdningsfilm over. Filmen skal helt ned og røre flødeblandingen (så der ikke dannes kondens).

Stil på køl i minimum 8 timer – men gerne til dagen efter.

Pisk cremen op med håndmixer, start på lav hastighed, til den er lækker cremet.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *