STUDENTER SUKKERPRINT

STUDENTER SUKKERPRINT

De fleste drømmer om at lave en flot kage, når der er noget der skal fejres. Og takket være sukkerprint, kan alle være med. Man behøver ikke være en haj til at bage for at lave en flot kage, når man kan pynte den med et sukkerprint.

Du kan vælge at få printet et sukkerprint med dit eget billede, som du selv designer, ligesom vist ovenfor. Det er nemt, personligt og virkelig smukt. Det er en nem måde at gøre en almindelig chokoladekage, eller i dette tilfælde en lagkage, til noget helt særlig.

Du kan også vælge at få printet disse fine studenterhuer. Du kan selvfølgelig selv vælge, hvilken hue du vil have printet. Vi kan printe følgende studenterhuer: HTX, HHX, EUX, HF, STX. Og de kan printes i flere forskellige størrelser, alt efter hvad der passer til dig. Du kan finde dem lige her.

Vi har her valgt at printe de små minimuffin print og sat dem på Oreos. Det er en nem måde at gøre lidt ekstra ud af det. Hvis du ikke har tid og lyst til at gøre det selv, kan du bestille de færdige Oreos med sukkerprint lige her, så laver vi dem til dig.

Der er mange forskellige muligheder med sukkerprintene. Hvis du bruger det store sukkerprint, kan du lave en almindelig lækker flødeskumslagkage, dekoreret med sukkerprintet og selvfølgelig friske jordbær, nu hvor det er sæson for dem.

Du kan også lave cupcakes med lækker toppings, fx. farvet med pastafarve i den farve huen er, og så muffinsprint med huen, ovenpå.

Der er også de små mini muffinprint, som kan bruges til pynt på muffins eller de kan sættes på Oreos, for at gøre lidt ekstra ud af det.

 

Der er muligheder nok, så nu er det bare om at slå sig løs.

Rigtig god fornøjelse!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *