Snefnug i fondant

Snefnug i fondant

Hvordan laver man snefnug i fondant?

En af de ting som jeg ofte bliver spurgt til er hvordan man kan lave snefnug. Og svaret er ganske simpelt jeg bruger udstikker. Jeg har fundet nogle helt fantastiske udstikker, der er utrolig lette at bruge – og som giver et super flot resultat hver gang. Snefnug udstikkeren efterlader desuden et fint aftryk i fondanten, der lige give det sidste finish.

Jeg har dem på shoppen, hvor du får en pakke snefnug udstikker med 3 størrelser for kun 59 kr.

 

Sådan laver du snefnug

Rul din fondant tyndt ud. Jeg bruger selv den hvide fondant fra Ranshaw, den er nem at arbejde med og kan rulles helt tynd.

Tag din udstikker og placerer den på det udrullet fondant, og tryk den lille fjedre for oven ned. Du må gerne presse lidt til. Ryk udstikkeren lidt fra side til side, imens du holder udstikkeren nede, så du kan se fondanten giver slip på udstikkerens sider.

 

Sådan laver du fondant snefnug

 

Slip presset på fjederen – og løft din udstikker.

Nu sidder fondant snefnuget inde i udstikkeren. Du får det let ud ved at trykke fjederen let ind, for derved at skubbe snefnuget ud indefra.

Og vupti, så har du dit første snefnug.

 

Snefnug i fondant til frost kage

 

Ideer til kagedeko med snefnug

  • Lav en Frost kage med Anna og Elsa. Du kan dække kagen med lyseblåt fondant, evt et Frost kageprint og så pynte med fine snefnug.
  • Pynt dine chokolade cubcakes med isblåt frosting. Rør en almindelig hvid vanilje frosting, og kom blåt pastafarve i til du rammer den perfekte farve. Læg et snefnug på toppen.

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *