Flere julemuffin ideer fra kagedeko

Flere julemuffin ideer fra kagedeko
IMG_2450
How-to på julemuffins – julekugle
IMG_2460
Julemuffin how-to juletræ af snefnug
IMG_2451
Julemuffin how-to snemand og snefnug

 

 

Her kommer de sidste forslag til julemuffins.

Til venstre har jeg lavet nogle julekugler. Du ruller fondant ud og trykker runde skiver ud, som er ca. 3 cm bredere end selve muffin. Du putter creme under og lægger fondanten på, så den ligner en kugle. Jeg her pyntet disse med metalic farver og forskellige julekrymmel.

Den næste muffin er lavet med min bogstav silikoneform – den er nem og god til at lave flotte bogstaver med. Så har jeg også pyntet med smukke snefnug, som jeg har lavet med snefnug udstikker – den er et must! Derudover har jeg sat en Raymond briggs julemand– (du ved “the snowmann“)  på.

Nederst har jeg eksperimenteret med at lave et jultræ ud af mine yndlings snefnug, lavet af snefnug udstikkeren. Øverst er der sat en guld stjerne i.

Jeg synes selv de er blevet ret flotte! Hvad siger du?

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *