Sukkerprint, kager, how to.. og krims krams

4 facts om Fondant

4 facts om Fondant

4 hurtige råd om fondant

 

4 facts om fondant

 

Mange tror fejlagtigt at det der med fondant er svært, men det er det faktisk slet ikke. Jeg har her samlet 4 gode råd til hvordan du håndterer fondant. Vil du have mere viden om fondant, og en guide til hvordan du ruller det ud? Så finder du det her.

 

4 gode fondant råd

  • Er din fondant hård? så put den 20-30 sek i mikroovnen – og den er lækker blød igen!
  • Fondant kan sagtens fryses – det forlænger holdbarheden og du undgår den bliver tør og hård!
  • Fondant og sugarpaste er i bund og grund det samme – det kan bruges på samme måde.
    Gumpaste derimod, er tilsat tylosepulver, som gør, at dine figurer stivner hurtigere!
  • Du kan sagtens selv lave din fondant. Det bliver dog ofte ikke lige så fleksibel og pænt som det købte! Skriv
    til mig, hvis du vil have en opskrift!

 

Hos Kagedeko finder du et stort udvalg i fondant.  Se fondanten her. Du kan også let farve din hvide fondant med pastafarver, så du får lige den farve du gerne vil have. Det kan du selvfølgelig også med din hjemmelavede fondant.

Som underlag til dine kageprint, er fondant også klart det bedste. Du får herved det pæneste resultat.

Hvis du ikke ønsker fondant på hele kagen, kan du nøjes med at købe 100g og blot rulle ud, så det passer til kageprintet.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *