10 års fødselsdag!

10 års fødselsdag!

Min datter har lige holdt 10 års fødselsdag!

Hold op så stor hun bliver.

Jeg drømte om at lave en stor chokoladekage, som i måske har set er meget oppe i tiden, pynte med twix, ferrero rocher og nutella og alt muligt lækkert… Jeg ville gerne gøre noget ekstra ud af hendes 10 års fødselsdag!

Men.. damen ville gerne have en drømmekage…  Og det var jo hendes fødselsdag…

Nå men jeg fik bagt en drømmekage, bagt med dobbelt fyld, for at den skulle være rigtig lækker! pyntet med marcipanbånd, hvor jeg skrev hendes navn med chokolade.

Så var lykken gjort.. troede jeg.

Jeg bagte den på dagen, men det skulle jeg ikke have gjort – fyldet blev lidt hårdt, så det var ikke blødt og lækkert. ;( (først dagen efter) Så den 10 års fødselsdag blev kagemæssigt IKKE så vellykket.

Men jeg havde også bagt boller og nu elsker Nutella, så der skulle hun selvfølgelig have hendes eget nutella glas! Labels kan skrives ud på Nutellas hjemmesiden : http://www.din-nutella.dk/create/1/design/category. Der er mange forskellige designs, så hvis du selv har en Nutella gris, er det en sjov mulighed.

Nutella med label

Damen måtte selv vælge hvilke festartikler hun ville have (der skal være visse fordele ved at mor er i denne branche) og engang var Frost, prinsesser og andet populært, men ikke længere… Hun valgte de flotte chevron mønstrede festartikler i flot blå farve. Jeg synes bordet blev rigtig flot. Hun havde selv skrevet bordkort og menukort, som hang på væggen!

Menu kort

 

 

Chevron mønstret festartikler

Alt i alt en vellykket 10 års fødselsdag, trods lidt kage krise!

(og ingen kageprint, hvad ligner det??!!)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *